Voor alle Groot formaat printen

Grootformaat printer 

Een grootformaat printer

Met een grootformaat printer kunnen de grootste en meest prachtige digitale printwerken worden ontwikkeld. Deze printers kunnen tot 5 meter brede banen bedrukken met de meest haarscherpe prints. Hierdoor is het uiterst efficiënt om gebruik te maken van een grootformaat printer. Scherpe prijzen en kwalitatieve doeken zijn dan ook vanzelfsprekend wanneer jij een van onze printwerken besteld!

Onze grootformaat printer

Wij van Groot-formaat-printen maken vanaf de eerste dag gebruik van de modernste grootformaat printers. Zo was de full colour MATAN printer, één van ‘s werelds eerste grootformaat printers al bij ons in gebruik.

Natuurlijk zijn wij tot op de dag van vandaag bezig met innovatie in ons productieproces. Tegenwoordig kunnen wij nog bredere doeken bedrukken met onze grootformaat printer dan bij onze start in 1986. Vernieuwing is waar wij voor staan. Zo zorgen wij er elke dag voor dat wij de meest hoogwaardige groot formaat prints aan jou kunnen leveren.

Het is niet alleen de grootformaat printer!

Hoewel wij continue blijven vernieuwen blijft een doek met een groot formaat bedrukken nog altijd een uiterst precieze klus!

45 vakmensen zorgen er dagelijks voor dat jij de meest prachtige digitale prints tot jouw beschikking krijgt. Onze grootformaat printer doet nog maar de helft van het werk. Onze vakmensen werken jouw doeken af met behulp van de modernste apparatuur en meest hoogwaardige afwerkingen. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat jij jouw groot formaat prints op iedere gewenste locatie kunt gaan gebruiken.

Wij van Groot-formaat-printen zijn:

  • De meest betrouwbare partner voor iedere wederverkoper
  • De printwerkpartner met de beste prijs-kwaliteitsverhouding
  • De partij voor confectie op maat
  • De partij met een continue kwaliteit van haar grootformaat printer
  • Die ook service van begin tot eind bieden
  • Tevens zijn wij de meest ervaren printspecialist van Nederland

Voor ieder doel hebben wij dus wel een spandoek dat wij kunnen maken met onze grootformaat printer!